MK / EN
ОГЛАС ЗА ПРАКТИКАНСТВО

Jавен повик за практикантска работа за еден млад Ром/ка истражувач.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ...
OГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Здружене на Правници Роми на Макеоднија, има потреба од ангажирање на еден асистент на проект во областа на правосудството, со полно работно време за периодот ноември 2016 - април 2018 година.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ...